Today.ua

Xiaomi представила новий планшет з топовими характеристиками

Xiaomi презентувала новий планшет Mi Pad 5, який ще не надійшов у продаж, але з його характеристиками може ознайомитися кожен бажаючий.

Планшет Xiaomi Mi Pad 5 оснащений IPS-екраном із співвідношенням сторін 16:10, роздільною здатністю 2560 на 1600 пікселів і частотою оновлення 120 герц. Пристрій отримав восьмиядерний процесор Qualcomm Snapdragon 870, подвійну камеру, корпус  з загартованого скла, повнорозмірний дисплей, що займає практично весь простір на лицьовій частині. Слоти для SIM-карт мають підтримку мереж всіх поколінь, в числі 5G.

Вже відомо, що даний новий електронний пристрій з’явиться на ринку в двох варіаціях – більш економічний та потужніший. Планшет Xiaomi Mi Pad 5 працюватиме під управлінням операційної системи Android 11 з встановленою прошивкою MIUI 12.

У наборі до кожного планшету Xiaomi Mi Pad 5 йтимуть два елементи живлення ємкістю 4260 мАч, що дозволять заряджати пристрій за найкоротший термін. Сумарна ємкість 8520 мА·ч забезпечує планшетам гідну автономність.

Планшет Xiaomi Mi Pad 5 надійде у продаж орієнтовно вже у червні, та спочатку з'явиться на території Китайської Народної Республіки, а потім і в інших країнах.

З 2018 року компанія Xiaomi не випускала планшети, але на фоні пандемії попит на цю продукцію виріс, тому з 2021 року Xiaomi поновила лінійку планшетів.

Раніше повідомлялося про характеристики фітнес-браслета Xiaomi Mi Smart Band 6.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ