Today.ua

Vodafone зменшить розмір нових SIM-карт: скільки заощадять абоненти при покупці стартових пакетів

Vodafone розробив нові SIM-картки для своїх абонентів, які заощадять вартість стартових пакетів. Зокрема, у нових SIM-карт від Vodafone буде зменшено розмір тримача, що дозволить значно знизити споживання пластику та зменшити вдвічі їхню собівартість.

Стартові пакети мобільного оператора зменшаться вдвічі, а компанія зможе заощаджувати майже 15 тонн пластику на рік.

Крім того, оновлений дизайн стартового пакету Vodafone за рахунок компактності суттєво спростить логістику. Також скоротяться витрати на упаковку SIM-карток та оренду приміщень, де вони зберігаються до продажу.

В даний час утримувачі для SIM-карт Vodafone за форматом повністю ідентичні банківським карткам. Їх розмір становить 8,6 см на 5,4 см. У новому форматі half-sized утримувач матиме параметри 4,3 см на 5,4 см, тобто зменшиться рівно вдвічі. Half-sized карти Vodafone з'являться у продажу вже з квітня цього року в офіційних магазинах мобільного оператора. Незважаючи на нові параметри, ціна стартових пакетів для українців не зміниться. Нововведення торкнуться лише тримача та власне упаковки стартового пакета.

Поки що абоненти Vodafone можуть замінити SIM-карту на USIM із підтримкою 4G. USIM-карта має більший обсяг пам'яті та дає можливість користуватися 4G інтернетом у будь-якому місці, де є покриття. Подати заявку на заміну SIM-карти можна у програмі My Vodafone після покупки нового стартового пакета за 25 гривень.

Раніше повідомлялося, що Vodafone представив найдешевші тарифи 2022 року для різних категорій абонентів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ