Today.ua

Viber додав функцію, яка буде багатьом корисна

Шахраї все частіше обирають для своїх махінацій найпопулярніші месенджери, до яких у громадян високий рівень довіри. Одним з них є Viber. Щоб захистити своїх користувачів від зловмисників, в мессенджер була додана спеціальна функція, про яку ми детально розповімо.

Слід уточнити, що поки що ця опція діє лише на території Білорусі. Однак, є ймовірність, що скористатися нею зможуть і громадяни в інших країнах.

Щоб активувати захист від шахраїв в Viber, необхідно перейти в "Додатково" - "Параметри" - "Виклики і повідомлення".

Далі необхідно знайти функцію "Захист від зайвих дзвінків". Якщо у вашому меню відсутній даний пункт, то ця функція в вашому регіоні ще не доступна. А якщо ви її знаходите, тоді сміливо активуйте.

При активації захисту від зайвих дзвінків користувач Viber більше не буде отримувати нав'язливі дзвінки від тих абонентів, яких він не знає, або які не записані в телефонну книгу. Якщо хтось з незнайомого номера спробує зателефонувати, то абонент дзвінка не почує, а тільки отримає повідомлення.

У додатку Viber ще раніше була встановлена функція "Автоперевірка на Спам". Щоб активувати її, необхідно відкрити в месенджері розділ меню "Додатково" - "Налаштування" - "Конфіденційність", щоб у телефоні відображалася "Автоматична перевірка на спам".

Раніше повідомлялося, яку функцію потрібно налаштувати, щоб Viber займав менше місця на телефоні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ