Today.ua

Viber розповів про нові ексклюзивні функції месенджера для смартфонів

Viber пропонує своїм користувачам випробувати нові і ексклюзивні функції месенджера, яких поки що немає в загальному доступі. Дані опції будуть додані у Viber трохи пізніше, а поки що розробники хочуть подивитися на реакцію користувачів щодо нововведень.

Українські користувачі можуть стати учасниками програми Viber Beta. Приставка Beta означає, що нові функції, які ви зможете протестувати особисто, напередодні вже були перевірені розробниками месенджера, а вам залишається лише протестувати їх і, при необхідності, повідомити про помилки, або ж дати рекомендації щодо поліпшення.

Фактично, користувачі Viber одними з перших отримають можливість перевірити на працездатність ту чи іншу функцію месенджера і внести свій вклад в її належну роботу. Після того, як користувач підтвердить свою участь в Beta-тестуванні, йому на смартфон прийде оновлення для тестувальників, в якому і можна буде протестувати нові функції. Коли користувач захоче припинити участь в тестуванні, йому потрібно буде видалити Viber Beta і завантажити на смартфон загальнодоступну версію Viber.

На сьогоднішній день Viber Beta доступний тільки для користувачів Android, але розробники обіцяють, що найближчим часом користувачі iOS також отримають можливість протестувати оновлений месенджер.

Раніше повідомлялося, що Viber запустив корисну функцію, яку давно просили користувачі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ