Today.ua

У “Нафтогазі“ розповіли клієнтам, як оплачувати послуги через Приват24

У "Нафтогазі" нагадали українцям, як можна оплачувати послуги компанії через мобільний телефон, не виходячи з дому. В умовах карантину дана послуга популярна як ніколи, і скористатися нею можуть всі користувачі мобільного додатка Приват24.

Клієнти "Нафтогазу" на офіційній сторінці компанії на Facebook цікавляться, як після переходу до даного постачальнику платити за газ через Приват24.

Компанія опублікувала докладну інструкцію, в якій розповіла, як оплачувати послуги онлайн. Для початку потрібно увійти в додаток Приват24, перейти в розділ меню "Платіжки" і розробити новий платіж, який збережеться на майбутнє. Після цього потрібно обрати послугу і організацію, ввести платіжні реквізити і підтвердити операцію. Під час оплати за газ в наступний раз не потрібно буде знову створювати платіж. Досить буде обрати готовий шаблон і ввести потрібну суму.

Є ще один спосіб оплати за послуги "Нафтогазу" для тих клієнтів, які не є клієнтами ПриватБанку. В такому випадку, оплатити послуги вони можуть через сайт "Нафтогазу" gas.ua/uk/home. Вгорі сторінки натискаємо на "Постачальник останньої надії", переходимо в розділ "Сплатити послуги ПОН", вводимо ЕІС-код (знайти його можна в квитанції на розподіл природного газу, в особистому кабінеті на abonentinfo.com, вгорі заяви про приєднання, надісланого на пошту (квитанція про оплату), тиснемо "Перевірити стан Рахунку", відразу ж бачимо суму до оплати і тут же оплачуємо.

Раніше повідомлялося, що "Нафтогаз" порівняв ціни в річному і місячному тарифах на квітень для своїх споживачів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ