Today.ua

Українцям розповіли, як отримати платіжну картку “АТБ“, та які переваги вона дає

Мережа супермаркетів АТБ пропонує українцям оформити платіжні картки, якими можна розраховуватись за продукти та при цьому непогано економити. Оформити картку можна в одному з чотирьох топових банків країни – Ощадбанк, А-Банк, Укргазбанк чи Райффайзен Банк.

Маючи платіжну картку АТБ, покупці супермаркету можуть отримувати ексклюзивні знижки під час різних акцій, а також постійну знижку на всі товари.

Ощадбанк вже видав 1,8 млн платіжних карток АТБ, Райффайзен – 720 тисяч карток, "А-Банк" – понад 115 тисяч, Укргазбанк менше ніж за місяць – 4 616 карток.

Замовити платіжну картку АТБ можна в будь-якому відділенні вищезазначених банків. При собі треба мати паспорт та ІПН. Також є можливість оформити карту онлайн у мобільному додатку Raiffeisen Online, Екобанк (Укргазбанк), Аbank24 або за допомогою чат-бота месенджера Ощадбанку. Для ідентифікації клієнта у такому разі знадобиться мобільний додаток "Дія" або цифрові фото документи.

Окрім можливості постійно отримувати безпрецедентні знижки в "АТБ", нова платіжна картка має всі переваги банківської картки Visa Gold. На неї можна перевести свої зарплати та пенсії, і розраховуватись цією карткою без комісії, поповнювати її у терміналах, та переводити на картку кошти з карток будь-яких банків. За допомогою кобрендової карти АТБ можна купувати товари як в Україні, так і за кордоном.

Як відомо, до 9 квітня у мережі супермаркетів АТБ діятиме акція "Економія". Три дні на тиждень в АТБ будуть знижкові дні, коли власники фірмових АТБ-карт зможуть купувати товари з економією аж до 50%.

Список акційних товарів щотижня змінюватиметься в середу. Дізнатися про їх перелік можна безпосередньо в магазинах або на офіційному сайті АТБ.

Раніше повідомлялося, що АТБ безкоштовно видає продуктові сертифікати через платформу "єДопомога".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ