Today.ua

На заході України можна купити двоповерховий будинок за 7,7 тисячі доларів: як виглядає доступне житло

На заході Україні виставили на продаж двоповерховий будинок за 7,7 тисячі доларів. Житло розташоване недалеко від курортного міста Моршин та Карпат.

Переваги та недоліки будинку

В оголошенні про продаж об'єкта нерухомості зазначено, що він знаходиться за 5 км від Моршина, а також від гір.

Загальна площа будинку – близько 50 кв. м. На першому поверсі є одна кімната, передпокій та кухня, а також просторий коридор. У будівлі дерев'яні вікна на дві сторони та індивідуальне опалення, електрика. Водопостачання немає, як і санвузла – він знаходиться у дворі.

Поруч із будинком – ліс, кафе, в якому можна замовити їжу або харчуватися безпосередньо під час відвідування. Майбутнім власникам також буде доступна розвага – риболовля на сучасній форель-фермі.

"Документи готові. Варіант для свого затишного куточка для відпочинку чи проживання", – зазначено в описі будинку. Його вартість демократична – менш як 8 тисяч доларів (7,7).

За даними профільних сервісів, у Карпатах будинок з водопостачанням та сучасним ремонтом обійдеться більш ніж у 10 тисяч доларів.

В Україні після початку повномасштабної війни стало більше об'єктів за мінімальними цінами. Як правило, це нерухомість поблизу зони бойових дій і далеко від транспорту на території з погано розвиненою інфраструктурою.

Нагадаємо, який будинок можна купити в Україні лише за 15 тисяч гривень.

Також повідомлялося про продаж дешевих квартир – житло продають за 25 тисяч гривень.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ