Today.ua

Смартфони Samsung масово гальмують і перегріваються: користувачам назвали причину

Користувачі смартфонів Samsung, виготовлених в Індії, почали масово скаржитися на збої в роботі моделей Galaxy серій "М" і "А". Справа в тому, що пристрої почали сильно гальмувати при включенні. Про це пишуть люди в твіттер-каналі EqualLeaks.

Люди скаржаться, що збої циклічні, і причина їм не відома. Збій налаштувань смартфона до заводських не допоміг вирішити проблему. Йдеться про моделі М31/ 31s/30s і А51/50/50s.

Представники Samsung пообіцяли оперативно усунути джерело збою. В даний час інформація про збої в моделях Samsung Galaxy з каналу EqualLeaks зникла. Можливо, проблема вже вирішується, адже власників смартфонів Samsung мільйони по всьому світу. Ще одна проблема, з якою часто стикаються власники смартфонів Samsung Galaxy (S4, S5, S6, S7, S7 Edge і т.д.) - це помилка "Збій камери". Вона виникає при запуску камери. Позбутися від цієї проблеми вкрай просто. Для цього потрібно або перезавантажити смартфон, або спробувати видалити дані і очистити кеш додатка "Камера", а також очистити кеш галереї. В одному з цих випадків помилка автоматично пропаде.

Раніше повідомлялося, що користувачі смартфонів Xiaomi почали масово скаржитися на перегрів пристроїв.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ