Today.ua

У “Нафтогазі“ офіційно заявили, що буде в травні з тарифом на газ

Компанія "Нафтогаз" офіційно повідомила своїм клієнтам, який тариф на газ автоматично буде для всіх її споживачів із 1 травня. Українців автоматично переведуть на єдиний тарифний план. Клієнти зможуть його змінити. Кількість переходів з одного тарифного плану на інший "Нафтогаз" своїм клієнтам не обмежує.

"Всі існуючі комерційні Клієнти ДК" Нафтогаз України ", що обслуговуються на умовах тарифного плану" Місячний ", з 1-го травня будуть автоматично переведені на тарифний план" Фіксований ", - пише прес-служба" Нафтогазу ".

При цьому у повідомленні уточнюють, що "Фіксованим" вони назвали річний тариф на газ і надалі так його іменуватимуть. Крім того, клієнтам "Нафтогазу" повідомляють, що їм не доведеться нічого робити для переходу на "Фіксований" тариф. Всіх переведуть автоматично.

Які будуть умови тарифного плану "Фіксований":

Що буде з тими клієнтами, в яких річний тариф на газ підключений ще торік

Для них поки нічого не зміниться. Вони будуть, як і раніше, платити за тарифами свого річного плану. У минулому році, в залежності від часу приєднання до річного плану, було три річних тарифа на газ: 4,73 грн, 5,24 грн і 6,45 грн за кубометр. Для клієнтів, які купують газ за цими тарифами, нічого не зміниться до закінчення терміну дії їхнього тарифного плану. Вони будуть платити суми, які обумовлені в торішніх договорах.

Які передбачені правила зміни тарифного плану "Фіксований" на інший

Нагадаємо, експерти газового ринку вважають, що річний тариф на газ буде вигідніше для споживачів, ніж місячний. Особливо це стосується клієнтів, які взимку опалюють газом свої житла.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ