Today.ua

Українцям повертають гроші за авіаквитки: вітчизняна авіакомпанія Air Ocean заявила про припинення польотів

В Україні призупинила польоти авіакомпанія Air Ocean, яка лише з листопада 2021 року почала виконувати регулярні авіаперевезення. Пасажирам, які вже встигли купити квитки на рейси, що не відбудуться, повертають вартість квитків.

Компанія повідомляє причину припинення рейсів та каже, що пішла з ринку авіаперевезень не назавжди, а лише до 15 березня 2022 року.

"У зв'язку із затримкою постачання повітряних суден та необхідністю проведення планового технічного обслуговування експлуатованих, в даний час авіакомпанія змушена перенести виконання польотів із поновленням, починаючи з 15 березня 2022 року", - йдеться у повідомленні Air Ocean.

На сьогодні авіакомпанія Air Ocean має у своєму розпорядженні лише два повітряні судна, які й здійснювали рейсові польоти. Упродовж найближчих півроку авіаперевізник має намір поповнити свій парк ще чотирма літаками. Але поки що, судячи з повідомлення авіакомпанії, їхнє постачання затримується, а ті, що є, вимагають технічного обслуговування.

Вартість куплених та невикористаних квитків пасажирам повернуть на банківські картки, з яких ці квитки були оплачені.

Якщо ж квиток купували в агента з продажу авіаперевезень, слід звернутися туди, де він був придбаний, щоб отримати назад за нього гроші.

Водночас, Air Ocean пропонує пасажирам, які не зможуть відлетіти зараз, ще один варіант. Вони можуть не повертати куплені квитки, а залишити у себе право вильоту з відкритою датою вильоту. При цьому на наступний квиток вони матимуть 50% знижку.

Нагадаємо, нова українська компанія Air Ocean здійснила перший рейс у листопаді 2021 року. Перевізник має намір здійснювати перельоти як усередині України, так і за кордон. Поки що намічаються польоти повітряних суден компанії в семи напрямках.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ