Today.ua

Київстар запустив новий безлімітний тариф, в якому інтернет не закінчується

Компанія Київстар запустила новий тариф, який отримав назву "Все разом Базовий + ТБ". Цей тариф - не найдешевший в спектрі послуг мобільного оператора. Однак, якщо врахувати можливості, які він надає користувачеві, то виходить, що ціна за все зовсім невелика. Вартість нового тарифу - 250 гривень на місяць.

Підключення до нього дає такі можливості:

По суті, із цим тарифом Київстар дає можливість отримати повний спектр послуг, які не вичерпаються, навіть якщо клієнт буде цілодобово сидіти в інтернеті або телефонувати друзям. Тому ціна, яка спочатку може здатися високою, по суті, навпаки, допоможе заощадити гроші, не розпорошуючи їх на оплату різних послуг.

При цьому в перші кілька місяців користування цим тарифом платити доведеться менше - 200 гривень на місяць. Компанія Київстар дає можливість користувачам придивитися до нового тарифу і сповна оцінити всі його переваги.

Підключитися до цього тарифу можна через мобільний додаток для смартфонів "Мій Київстар". Єдина умова для підключення тарифу "Все разом Базовий + ТБ" - мати на рахунку не менше 200 гривень.

Ті, хто хоче дізнатися всі подробиці про цю новинку, можуть почитати про неї на сайті Київстар.

Нагадаємо, Київстар зробив можливою оплату послуги "Київстар ТВ" банківською картою. Тому тепер вона доступна навіть абонентам інших мобільних операторів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ