Today.ua

Зарплата від 20 тисяч гривень без досвіду роботи: названо п'ять найпопулярніших вакансій

В Україні є високооплачувана робота для людей без досвіду. Названо п'ять найпопулярніших вакансій, в яких підходящим кандидатам пообіцяли зарплату від 20 тисяч гривень.

Як відомо, нині середній рівень заробітної плати в Україні становить 16 тисяч гривень. При цьому мінімальна - всього 6700 гривень. Стало відомо, кому пропонують вищий дохід.

Акаунт-менеджер

Працівник має вміти працювати з клієнтами, зокрема з новими, а також формувати звіти. Роботодавець розглядає кандидатури без досвіду. Дохід – від 20 до 40 тисяч гривень.

Водій таксі

На дохід у 20-30 тисяч гривень може розраховувати водій таксі, який отримує до 75% від замовлень. При цьому йому пропонують робочий автомобіль. Вимоги до претендентів невеликі – стаж водіння від трьох років, ввічливість. Гарантовано своєчасну зарплату та додаткові виплати.

Оператор колл-центру

Хороший заробіток від 20 до 45 тисяч гривень доступний тим, хто знає іноземну мову – англійську чи німецьку. Українцям пропонують роботу у крупних міжнародних кол-центрах компаній, що займаються телекомунікаціями. Важливі комунікабельність та вміння переконувати.

Передбачено безкоштовне навчання. Графік: два дні через два дні.

Адміністратор соцмереж

Від 20 до 40 тисяч гривень на місяць можуть отримувати й адміністратори соціальних мереж. Вони повинні вміти швидко вирішувати проблеми, бути відповідальними, організованими та вміти працювати у команді.

Фінансовий консультант

Мікрофінансові організації шукають консультантів без досвіду роботи. Вони повинні будуть інформувати клієнтів про умови видачі мікрокредитів, щодо відстрочки платежів, складання індивідуальних договорів та їх продовження. Розмір обіцяної зарплати – від 18 до 35 тисяч гривень.

Раніше повідомлялося, що у 2023 році в Україні планують двічі підвищити мінімальну зарплату.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ