Today.ua

Власник Viber запускає в Україні інтернет-платформу для шопінгу з вигідним кешбек-сервісом

Компанія Rakuten, яка є власником месенджера Viber, запускає в Україні нову платформу для інтернет-шопінгу. Користувачі отримають не тільки зручну систему для покупок у Мережі, але й кешбек.

Платформа від власника месенджера Viber працюватиме у співпраці з більш ніж 250 магазинами. Серед партнерів - AliExpress, Kasta, Foxtrot, Intertop, Puma, Moyo, Argo, Watsons, Yakaboo, Answear, iHerb, Citrus та багато інших популярних брендів.

Користувачі зможуть отримати онлайн доступ до шопінгу в категоріях одягу, продуктів харчування, книг, електроніки, товарів для краси та здоров'я, для дому та відпочинку, для розваг та подорожей.

Система кешбеку гнучка, наприклад, платформа Аlibaba поверне 2,7% вартості купівлі електроніки у вигляді кешбеку, Allo.ua — до 50 гривень, Moyo і Foxtrot — 1,6%. Максимально можливий кешбек – 30%. Коли накопичиться мінімальна сума 150 гривень, користувач зможе переказати гроші на свою банківську картку Visa чи Mastercard.

Крім того, у Viber з'явиться чат-бот, в якому користувачам будуть представляти найкращі пропозиції та рекомендації у різних категоріях послуг та товарів, тут же можна буде перевірити баланс кешбеку та виводити накопичені кошти на картку.

Нагадаємо, раніше українцям назвали чотири головні недоліки Viber для користувачів смартфонів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ