В Україні на початку грудня помітно подорожчали м'ясо та сало. Зросли ціни на свинину, яловичину та курятину. Вартість сала збільшилася вперше після тривалого здешевлення.
Свинина
Грудинка у листопаді продавалася по 166,08 грн/кг, зараз ціна зросла до 166,21 грн/кг.
Лопатка коштувала 154,77 грн/кг, а на початку грудня – 155,35 грн/кг.
Підчеревок у листопаді можна було придбати за 163,41 грн/кг, а зараз – по 166,30 грн/кг.
Популярні зараз
Рада підтримала автоматизований арешт депозитів боржників
Раніше Бундесверу: Україна отримала німецькі армійські машини Caracal
Шашличне м'ясо не змінилося в ціні – його, як і раніше, реалізують по 183,27 грн/кг.
Яловичина
Гуляш минулого місяця коштував 218,96 грн/кг. Нині середня ціна цього м'яса становить 236,71 грн/кг.
Ребра, які у листопаді продавалися за 133,48 грн/кг, зараз можна купити по 147,48 грн/кг.
Курятина
Курячі гомілки минулого місяця коштували 74,33 грн/кг, а у грудні – 74,95 грн/кг.
Філе продавалося по 134,64 грн/кг, а зараз середня вартість кілограма – 136,95 грн/кг.
Стегна в листопаді були доступні по 100,33 грн/кг, а зараз ціна впала до 99,95 грн/кг.
Сало
Минулого місяця кілограм солоного сала коштував 258,32 грн. Нині ціна зросла до 261,43 грн.
Домашнє сало у листопаді можна було придбати по 191,67 грн/кг, а цього місяця його вартість знизилася до 189 грн/кг.
Раніше повідомляли, що в Україні знову подорожчали яйця. Стало відомо, що буде з цінами на продукт найближчим часом.