Today.ua

В Україні підвищили зарплати бюджетникам: хто отримає збільшені виплати з 1 лютого

В Україні працівникам бюджетної сфери з 1 лютого 2022 року збільшать заробітну плату. Названо категорії бюджетників, які отримуватимуть більше за свою нелегку працю.

У державному бюджеті на 2022 рік заплановано підвищення посадових окладів працівникам структур та підрозділів МВС України. На фінансування цієї програми було закладено 2,8 мільярда гривень. Із них близько 1 мільярда гривень піде на збільшення зарплат працівникам національної поліції.

З 1 лютого 2022 року збільшать заробітну плату правоохоронцям усіх категорій на 10%. До них належать поліцейські, прикордонники, нацгвардійці, рятувальники, працівники міграційної служби тощо.

"Головний підхід - підвищувати зарплати та виплати необхідно системно та планово, ґрунтуючись на досягненні конкретних результатів роботи", - зазначив голова Міністерства внутрішніх справ України Денис Монастирський.

За словами міністра, пріоритетним напрямком у його роботі на посаді глави МВС є належне грошове забезпечення всіх категорій правоохоронців.

Нагадаємо, в Україні з 1 лютого усунули від роботи всіх невакцинованих працівників. Українцям, які відмовилися робити щеплення від коронавірусу, розповіли, що буде з їхнім стажем, зарплатами та лікарняними.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ