Today.ua

У Нафтогазі пояснили, чому немає обіцяного річного тарифу на газ

Українські споживачі обурені тим, що найбільш вигідного річного тарифу на газ так і не з'явилося. У Нафтогазі розповіли, що послужило причиною скасування обіцяного тарифного плану для жителів України.

Газопостачальна компанія "Нафтогаз України" вилучила зі списку тарифів на газ річний, підключившись до якого споживачі отримували можливість платити рівними частинами за блакитне паливо протягом усього року.

У прес-службі Нафтогазу підтвердили, що річного тарифного плану на даний момент в списку можливих контрактів немає, оскільки головна газопостачальна компанія України зосередилася на тарифі "Фіксований".

"На даний момент ГК «Нафтогаз України» зосередилася виключно на« Фіксованому »тарифному плані, щоб зберегти позицію цінового лідера і забезпечити своїм клієнтам одну з вигідних цін на газ протягом року. Перевірити можна тут: https://gazpravda.com.ua/cini-gaz"- підкреслили в прес-службі Нафтогазу.

Крім того, в компанії відзначили, що Нафтогаз продовжує роботу над тим, щоб розробити і надати українському споживачеві якнайбільше вигідних пропозицію на ринку газу для побутових потреб.

Нагадаємо, раніше в Нафтогазі повідомили про впровадження нового тарифного плану з 1 липня 2021 року. Які ціни чекають споживачів, і чи буде новий пакет оплати послуг вигідним для українців, докладно розповіли в газопостачальній компанії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ