Today.ua

Укрзалізниця здивувала українську актрису станом поїзда Бердянськ-Київ: “Святкова гільйотина“

Компанія Укрзалізниця знову збирає не зовсім втішні відгуки від мандрівників. Українська актриса обурилася умовами купе в поїзді Бердянськ-Київ. Жінка показала фото білизни, вікон і дверей в своєму вагоні.

Українська актриса Дніпровського академічного театру драми і комедії Олена Володіна на 4 вихідних на День Незалежності опинилася в поїзді Бердянськ-Київ. Жінка прийшла в жах, побачивши, де їй доведеться їхати. Своїми враженнями вона навіть вирішила поділитися в особистому акаунті в Фейсбук.

Спочатку Олена отримала постільну білизну з дірками, а обмінявши її, все одно була неприємно здивована, зазначивши, що воно виявилося кольору сухого асфальту, і просто розірвалося у неї в руках, коли вона намагалася її застелити.

"Поміняв (провідник). Воно (простирадло) все таке. Ще й кольору "сухий асфальт". Комплект білизни, мабуть, ровесник нашої Іменинниці. І щось мені підказує, що ще 30 років буде служити людям", - зазначила в пості актриса.

Показала Володіна не тільки білизну, але і брудні вікна, і зламану ручку в купе, назвавши її "святковою гільйотиною". І в завершенні всіх умов, як розповіла актриса, поїзд Укрзалізниці ще і запізнився на 40 хвилин.

"І жодного вибачення. Як, так і треба", - уклала жінка.

Нагадаємо, Укрзалізниця запустила новий поїзд зі старих німецьких вагонів: пасажир поділився враженнями від поїздки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ