Today.ua

Українцям розповіли, як зняти готівку з картки monobank без комісії

Клієнти monobank знімають готівку через банкомати інших банків та навіть через каси деяких магазинів. При цьому найчастіше доводиться сплачувати комісію за зняття коштів. У MonobankInfo розповіли, як перевести в готівку гроші з карти без комісії.

Картою monobank дуже зручно робити оплату онлайн в магазинах, громадському транспорті, сплачувати покупки в Україні та за кордоном. Однак іноді виникає потреба зняти готівку.

Для власників пластикових карток monobank ця операція доступна в банкоматах інших українських банків, щоправда, доводиться платити комісію у розмірі 0,5% від загальної суми. У разі зняття суми, що перевищує залишок коштів на рахунку, розмір комісії автоматично збільшується на 4%.

При необхідності зняти готівку за кордоном варто враховувати, що якщо банк клієнт зніматиме суму, що перевищує залишок його коштів і використовує кредитний ліміт. За кордоном за зняття готівки банк зніме 2% від переведеної в готівку суми. У monobank нагадали, що комісію за користування своїми банкоматами не стягують банки-партнери monobank – це Універсал Банк та А-Банк.

Крім того, можна переказати кошти з рахунку monobank на картку Izi Bank або Sportbank. А потім зняти гроші із банкомату Izi Bank або Sportbank без комісій.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що monobank заблокує карти деяких клієнтів. Хто ризикує втратити свої гроші?

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ