Today.ua

Українцям показали, які з діючих монет вже зараз можна продати за 3000 гривень

Більшість громадян України навіть не здогадуються, що іноді в їх руки потрапляє справжнє багатство. Наприклад, монети номіналом в 50 копійок з деякими нюансами можна продати за 3000 гривень.

Не варто недооцінювати дрібні монети, які знаходяться в обороті. Пара невеликих особливостей карбування перетворює звичайний грошовий знак в можливість добре заробити.

На сьогоднішній день українські онлайн-аукціони рясніють пропозицією купити монету в 50 копійок за суму від 1000 до 3000 гривень. Особливо цінними вважаються діючі грошові знаки, які були випущені до 1994 року. Придивіться уважніше до таких монетам, якщо вдасться знайти хоча б один нюанс карбування, то вважайте, що вам крупно повезло. Наприклад, видавлений тризуб і "втиснутий" щит свідчать про те, що монета була викарбувана на Луганському монетному дворі з ескізом, який виготовлений з помилкою. Такі грошові знаки продають за ціною більше 3000 грн.

50-копієчна монета 1992 року випуску з дрібною різьбою на ребрі і п'ятьма виноградинками досягає в ціні 2000 гривень. Щоб максимально точно визначити оцінну вартість монети, фахівці рекомендують звертатися до професіоналів.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Україні монети номіналом в 2 копійки продають по 30 000 гривень. Які копійки в ціні?

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ