Today.ua

Стало відомо, скільки заробляють за місяць співробітники “Дії“

Державне підприємство "Дія", підпорядковане Міністерству цифрової трансформації України, майже вдвічі збільшило штат. Стало відомо, скільки заробляють співробітники компанії, яка забезпечує українців доступом до зручних онлайн-послуг у додатку для смартфонів "Дія".

На розвиток державного підприємства "Дія" Мінцифри цього року додатково виділило близько 277 млн гривень. При цьому показники доходів компанії "Дія" за прогнозами аналітиків до кінця 2021 року досягнуть 87 млн гривень, при цьому витрати компанії становитимуть близько 70 млн гривень.

Згідно з внутрішнім планом підприємства, чистий дохід за 2021 рік становитиме майже 700 тисяч гривень. Компанія "Дія" за 2021 рік сплатить до бюджету країни понад 28,5 млн гривень податкових відрахувань та зборів. Частина доходу, а це 47 млн. гривень, "Дія" витратить на зарплати співробітникам. За останній рік витрати на оплату праці в держкомпанії зросли вдвічі.

Рівень середньої заробітної плати у 2021 році у "Дії" перевищує 47 210 гривень. Це на 23% більше, ніж раніше планувалося, до того ж кількість співробітників компанії зросла вдвічі за останній рік, зараз у штаті працюють 109 осіб.

Нагадаємо, у додатку "Дія" змінилися правила отримання СOVID-сертифікатів. Як сформувати документ самостійно?

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ