Today.ua

ПриватБанк запустив нову функцію для швидкого переказу грошей через Приват24

У ПриватБанку розповіли, як працює нова функція в додатку Приват24. Тепер гроші з карти на карту можна перевести за номером телефону, використовуючи додаткові опції.

У додатку Приват24 з'явилася додаткова функція, яка дозволяє власникам карт ПриватБанку здійснювати грошові перекази за номером телефону. Варто відзначити, що клієнти ПриватБанку вже зачекалися впровадження можливості перераховувати гроші з карти на карту за номером телефону, оскільки в мобільних додатках інших українських банків дана опція вже давно працює.

Щоб скористатися послугою, слід в додатку Приват24 відкрити вкладку "Переклад на карту", у вікні необхідно вибрати одержувача з телефонної книги смартфона і вказати суму переказу. При переказі коштів програма сама запропонує вибрати карту для зарахування грошей. Не забудьте вибрати тип оплати комісії і перевірте, чи правильно вказана вся необхідна інформація. Коли переклад буде відправлений, зупинити операцію вже неможливо. Уважно введіть дані, і тільки після цього підтвердіть проведення платежу.

Нова функція в Приват24 дозволяє переказувати гроші без необхідності дізнаватися номер картки одержувача. Переказ проводиться тільки за номером телефону, що може стати додатковим захистом від шахрайських схем.

Нагадаємо, раніше фахівці перерахували декілька причин, через які ПриватБанк блокує карти і банківські рахунки своїх клієнтів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ