Today.ua

ПриватБанк повернув українцям популярну до війни послугу у Приват24

ПриватБанк спільно з Укрзалізницею знову дозволив продаж залізничних квитків через зручні точки. Про це повідомили у прес-службі найпопулярнішого банку країни.

З сьогоднішнього дня, 14 травня, українці знову можуть купувати квитки на поїзд комфортним способом. Це можна зробити у додатку Приват24, на сайті bilet.pb.ua, а також у будь-якому з понад 9800 відділень та терміналів самообслуговування банку.

Також стало відомо, що українські фермери агропідприємства отримали від ПриватБанку 6 мільярдів гривень пільгових кредитів на проведення посівної. Фінансування весняних робіт у рамках держпрограми пільгового кредитування агровиробників стало доступним понад 2,4 тисячі господарств.

ПриватБанк повідомив, що минулого місяця українці стали менше розраховуватися готівкою. Все більше людей віддають перевагу пластиковим карткам.

За даними голови дирекції обслуговування бізнес-клієнтів Євгена Заграєва, у квітні кількість оплат покупок електронними гаманцями та банківськими картками через мережу торгових POS-терміналів ПриватБанку збільшилася на 18% порівняно з березнем – 146 млн проти 124 млн транзакцій відповідно.

Нагадаємо, ПриватБанк попередив своїх клієнтів про шахраїв. Вони навчилися дурити українців у додатку "Дія". 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ