Today.ua

ПриватБанк дарує великий кешбек: як встигнути отримати по 50 і 500 гривень за кожен грошовий переказ

Клієнтам ПриватБанку слід поквапитися, до закінчення акції залишилося не так багато часу. Державний банк продовжує нараховувати великий кешбек в розмірі 50 і 500 гривень лише за перекази грошей з картки на картку.

ПриватБанк про можливе продовження акції не заявляв, а це значить, що кешбек в розмірі 50 або 500 гривень за переказ коштів з картки на картку, можна буде отримати до кінця липня 2021 року. Всі, хто давно дізнався про цю програму лояльності від держбанку, вже встигли отримати такий ласий кешбек.

Щоб взяти участь в акції від ПриватБанк, необхідно відправити або отримати грошовий переказ в розмірі не менше 500 гривень. Також необхідно використовувати банківську картку Visa для оплати товарів і послуг. Таких покупок для участі в акції слід зробити не менше трьох, сума сплаченого товару повинна бути більше 50 гривень. Після виконання цих найпростіших умов, ПриватБанк буде нараховувати кешбек на кожен грошовий переказ в розмірі 50 гривень. Усі учасники акції візьмуть участь у розіграші 200 кешбеків по п'ятсот гривень.

Нагадаємо, раніше ПриватБанк заявив про швидке підвищення тарифів. Які операції подорожчають?

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ