Today.ua

Пенсійний фонд запустив додаток, який полегшить життя пенсіонерів

У Пенсійному фонді України розповіли про переваги нового додатка, який варто встановити на своєму смартфоні кожному українцю. Програма дозволить контролювати дуже багато процесів, від яких залежить сума нарахування і виплата пенсій.

У ПФУ впевнені, що новий додаток - це революційна програма для кожного українця, яка спростить контроль пенсії для всіх жителів країни. Встановити додаток можна на смартфони Android і iPhone. Після запуску програма автоматично підключиться до профілю на сайті Пенсійного фонду та дозволить проводити безліч операцій не виходячи з дому.

Так, установка додатки Пенсійного фонду дозволить оцінити розмір майбутньої пенсії на основі трудового стажу, контролювати суми, які роботодавець відраховує в ПФУ, виправити неточності в даних, перевірити стан пенсійної справи і реєстру застрахованих осіб. Також в додатку можна оцінити стаж і заробітну плату, уточнити будь-які дані і внести корективи, роздрукувати копію звіту. Щоб встановити програму ПФУ може бути здійснена на планшет або смартфон, скачати програму безкоштовно можна в Google Play або App Store.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Україні знову підвищать пенсійний вік. Верховна Рада вирішила змусити українців працювати після 60 років ...

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ