Today.ua

Олег Ляшко відкрив власну криптоферму: як заробляє на життя екс-нардеп

Колишній народний депутат Верховної Ради і лідер політичної сили "Радикальна партія" Олег Ляшко зайнявся вивченням англійської мови і ... майнінгом криптовалюти Ethereum. Про це розповіли однопартійці політика.

У Олега Ляшко після поразки на виборах в український парламент з'явилося дуже багато вільного часу, який політик вирішив витратити з користю. Глава "Радикальної партії" виховує маленького сина, вивчає англійську мову, займається спортом, доглядає за садом і веде власний бізнес.

Особливо цікавим напрямком Олег Ляшко вважає майнінг криптовалюти. Він встановив на своєму смартфоні спеціальні програми, пильно стежить за тенденціями і цінами на ринку. Але навіть власна криптоферма не може замінити екс-нардепу справу всього його життя.

"Політика - це моє життя. А бізнес - це так, тільки щоб сім'ю прогодувати. Тому так, зараз займаюся тим, що приносить гроші, в тому числі криптовалюта", - зізнався Олег Ляшко.

Варто відзначити, що не тільки Олег Ляшко проявляє інтерес до криптовалюта, раніше глава фракції "Слуга народу" Давид Арахамія розповів, що втратив 400 біткоїни на суму близько 710 мільйонів гривень. У 2017-му році олігарх Ігор Коломойський став інвестором великої криптоферми в Грузії.

Нагадаємо, раніше НБУ закликав українців бути обережними при покупці криптовалюти. Які небезпеки таїть біткоїн?

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ