Today.ua

Один з найпопулярніших сервісів Google стане платним

Компанія Google ухвалила рішення зробити платним один з найпопулярніших своїх сервісів. За зберігання фото- та відеофайлів в Google Photos доведеться платити гроші.

Один з найбільш затребуваних серед користувачів сервіс Google Photos з 1 червня 2021 року стане платним. Сховище контенту частково залишиться безкоштовним тільки для обмеженої кількості фотографій та відеороликів.

"Вага" безкоштовного контенту зменшать до 15 Гб. Для тих, хто має намір розширити сховище, пропонується оформити підписку на Google One, тільки після цього з'явиться можливість вибрати необхідний обсяг для зберігання особистих файлів в Google Photos.

У той же час, в компанії Google повідомили, що весь контент, який був завантажений в Google Photos до 1 червня 2021 року, залишиться на серверах сервісу назавжди.

Більше простору в 15 Гб буде виділено після зазначеної дати. Фахівці компанії підрахували, що цей обсяг більшість користувачів вичерпають протягом трьох років. До 2024-му році у 80 відсотків тих, хто зберігає свої файли на Google Photos, зіткнуться з необхідністю розширити простір сховища.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що Google Chrome запустив нову корисну функцію для Android. Які переваги отримають користувачі?

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ