Today.ua

Нова пошта запустила нову послугу, яка стане в нагоді кожному українцю

Український поштовий оператор запустив нову послугу, яку раніше надавали тільки банки. Нова пошта тепер працює з однією з найбільших міжнародних платіжних систем Western Union.

Завдяки новій послузі, українці зможуть в найближчому від свого будинку відділенні Нова пошта отримати абсолютно безкоштовно грошовий переказ з будь-якої точки світу. Перекази Western Union надає фінансова компанія НоваПей, яка входить до групи компаній Нова пошта.

За допомогою нового сервісу клієнти Нової пошти тепер можуть відправляти або отримувати грошові перекази більш ніж з 200 країн світу.

"З радістю повідомляємо про початок співпраці з однією з найвідоміших платіжних систем Western Union. Тепер у наших клієнтів ще більше можливостей отримувати і відправляти гроші близьким і рідним за лічені хвилини", - розповів Андрій Кривошапко, СЕО НоваПей.

Витрати за здійснення грошового переказу Western Union лягають на відправника, тому одержувач не заплатить ні копійки комісійних. Для того, щоб скористатися послугою, потрібно вказати контактні дані свої і одержувача, пред'явити паспорт, оплатити переклад і отримати номер, який слід повідомити одержувачу.

Отримувач переказу повинен прийти до відділення Нової пошти, назвати оператору номер грошового переказу Western Union, пред'явити документ, що засвідчує особу. Після цього отримати гроші.

Нагадаємо, раніше Нова пошта повідомила про посилення правил перевірки посилок. До роботи підключать кінологів зі службовими собаками.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ