Today.ua

Monobank встановить власні банкомати по всій Україні

Monobank показав банкомати, які невдовзі з'являться по всій Україні. Керівництво першого в країні мобільного банку вирішило творчо підійти до розробки дизайну своїх пристроїв та замість звичних банкоматів створило симпатичні котомати.

"Ми були б не ми якби зробили звичайну, нудну залізяку і ми попросили агентство Banda допомогти нам у цьому проекті", - повідомили в monobank.

У кожного котомата, які дуже схожі на милих чорних котів, буде своє прізвисько. У monobank звернулися до клієнтів із проханням запропонувати свої варіанти імен для банкоматів. Ті прізвиська, які наберуть більше "лайків", будуть присвоєні банкоматам monobank. П'яти авторам найпопулярніших котячих імен дістануться призи у вигляді платинових банківських карток, мерчу та монопива. Дизайн котоматів monobank витриманий у чорному кольорі, бренд "моно" та котячі клички будуть написані на лицьовій стороні пристрою.

Ще більшої подібності із чорними котами банкоматам monobank надають стилізовані вушка.

Нагадаємо, у monobank попередили про нову шахрайську схему. До українців звернувся співзасновник мобільного банку Олег Гороховський із поясненнями, як захистити гроші від злочинців.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ