Полуничне морозиво з трьох інгредієнтів: як приготувати вдома за 20 хвилин

Автор: Леся Ловіцька

Для багатьох людей морозиво влітку – найулюбленіший десерт. Зараз сезон полуниці, з якої можна приготувати багато ласощів. Полуничне морозиво легко зробити усього за 20 хвилин в домашніх умовах. Воно буде ще смачнішим, ніж магазинне, яке містить шкідливі домішки.

Полуничне морозиво з трьох інгредієнтів: як приготувати вдома за 20 хвилин  - today.ua

Освіжаюче полуничне морозиво здатне покращити настрій як дитині, так і дорослому. Це одна з найпопулярніших позицій торгових точок. Десерт, який танутиме в роті, можна зробити самому - всього з трьох інгредієнтів. Вам знадобляться 300 г полуниці, 150 г згущеного молока і 500 мл 30-відсоткових вершків.

Вилийте вершки в глибоку чашу та почніть збивати на великій швидкості міксером до піків. Додайте молоко і акуратно перемішайте.

Настав час для ягоди. Добре промийте полуницю проточною водою, видаліть хвостики та подрібніть блендером. Полуничну масу слід змішати з вершками та згущеним молоком. Перемішайте лопаткою до однорідності. Весь процес займе у вас не більше 20 хвилин.

Популярні зараз

Війна в Україні: у відомстві Буданова визнали, що Україна не зможе виграти у РФ на полі бою

Тариф на електроенергію для населення зросте найближчим часом: в НБУ прогнозують його суттєве підвищення

Рустем Умєров зник із публічного простору: що кажуть з цього приводу у Міноборони

Омолоджуючі зачіски для жінок за 50: стильні варіанти на прикладі зірок Голлівуду

Полуничне морозиво з трьох інгредієнтів: як приготувати вдома за 20 хвилин

Підпишіться на Today.ua, щоб бути в курсі останніх новин:

Візьміть пластиковий або скляний контейнер та відправте туди суміш. Вона має провести в морозилці чотири-п'ять годин. Готове полуничне морозиво треба розкласти на тарілках, зробивши спеціальною ложкою порційні кульки. Можна наповнити вафельні стаканчики або просто з'їсти десерт разом із печивом або шоколадом. Смачного!

Раніше ми повідомляли, як у домашніх умовах приготувати найсмачніший пломбір.