Today.ua

Київстар запустив нову послугу, яка стане в нагоді абсолютно всім

Український стільниковий оператор Київстар запустив нову і дуже корисну послугу. Підключення опції дозволить залишатися на зв'язку абсолютно завжди, навіть якщо немає можливості поповнити рахунок.

Нова послуга від Київстар стане в нагоді кожній людині в найважливіші моменти життя. Опція буде працювати, коли термін дії тарифного плану завершився, а ви не змогли поповнити рахунок. Однак на один обраний заздалегідь номер телефону ви зможете зателефонувати абсолютно безкоштовно.

Для початку потрібно вирішити, який номер телефону для вас є найважливішим. Це може бути чоловік або дружина, хтось із літніх батьків або родичів, дитина, керівник і т.п. Важливо, щоб людина була абонентом оператора стільникового зв'язку Київстар. Мабуть, більше обмежень у даної послуги немає. Тепер відкрийте додаток для смартфонів "Мій Київстар" і підключіть послугу, яка дозволить здійснювати безлімітні дзвінки на вказаний номер телефону. Також ви можете набрати на своєму смартфоні комбінацію *535*380ХХХХХХХ#, де ХХХХХХХ - це номер найважливішого для вас абонента.

Додатково оплачувати послугу не потрібно, вона є безкоштовною і дає повний безліміт на розмови з вибраним абонентом. Поміняти номер телефону абонента, з яким ви завжди хочете залишатися на зв'язку, можна один раз на місяць.

Нагадаємо, раніше в Київстар, Vodafone і Lifecell повідомили про зниження вартості популярної послуги.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ