Today.ua

Київстар переманює абонентів запуском нового дешевого тарифного плану

Оператор стільникового зв'язку Київстар завжди робив наголос на надання максимально якісних і корисних послуг своїм абонентам, тому вартість тарифів досить висока. Тепер компанія вирішила залучити українців дешевими тарифними планами за низькою ціною.

Новий тарифний план від мобільного оператора Київстар відрізняється бюджетної вартістю, при цьому, в компанії вирішили надати абонентам величезний спектр послуг.

Новий тарифний план від Київстар отримав назву "Smart". Контрактний тариф з величезною кількістю послуг - це і безліміт на високошвидкісний мобільний інтернет, і повний безліміт на дзвінки всередині мережі Київстар.

Крім того, в рамках тарифу кожному абоненту надається 180 хвилин на дзвінки за кордон, стаціонарні номери та номери інших мобільних операторів України. Безкоштовно можна телефонувати в Італію, Чехію, Польщу, Німеччину і Росію. Також в пакет послуг входить 180 безкоштовних СМС-повідомлень на всі мобільні мережі країни.

Перші три місяці абонплата в тарифному плані "Smart" скласти всього 100 гривень на місяць. Про що ще можна мріяти в розпал сезону відпусток? Далі вартість користування буде підвищена до 250 гривень на місяць, але і це більш ніж прийнятна ціна за той спектр послуг, який включає в себе тариф.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що Київстар запускає нову послугу, яка захистить абонентів від шахраїв.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ