Today.ua

Робота у ЗСУ: які вакансії та зарплати пропонують українцям

Українці, які мають IT-освіту, можуть спробувати працевлаштуватися в один із штабів ЗСУ або Міністерства оборони України. Серед затребуваних фахівців є як тестувальники, так і розробники програмного забезпечення. Заробітні плати стартують від 21 000 грн.

Наприклад, у Києві шукають претендента на роль Android team/tech lead. Вакансія передбачає службу в одному із підрозділів спеціального призначення Сил Оборони. Робота 6 днів на тиждень, зарплата - 40 000 грн.

Вимоги до кандидата: 

До Кіберсил ЗСУ шукають Windows Security Expert, в обов'язки якого буде входити: оцінка захищеності інформаційних систем; пошук вразливостей, тестування на проникнення; обмін досвідом та знаннями з командою; підготовка технічних звітів; виконання задач командування.

Претендентам на роботу пропонують навчання за кордоном перед початком роботи і зарплату від 24 000 грн. Робота може бути як до кінця воєнного стану, так і за тимчасовим контрактом.

Вимоги до кандидатів:

Для тих, хто хоче працювати в силах підтримки, є вакансія Golang Developer.

В обов'язки входить розробка програмних продуктів, які використовуються для виконання завдань Сил Оборони. Робота у Києві, 6 разів на тиждень. Кандидатам пропонують заробітну плату від 21 000 гривен.

Вимоги до кандидатів:

Раніше повідомлялося, що в Україні скоротилася кількість вакансій в ІТ-сфері.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ