Today.ua

Нова пошта оголосила графік роботи відділень на Великдень

Графік роботи поштових відділень у святкові дні зазвичай змінюється. Так, Нова пошта оголосила, що у неділю, 24 квітня, коли християни східного обряду відзначають Великдень, відділення та адресна доставка не працюватимуть.

У прес-службі Нової пошти додали, що 23 та 25 квітня відділення працюватимуть у звичайному режимі.

З кожним днем по Україні відкривається дедалі більше відділень Нової пошти. Днями відновила роботу кур'єрська доставка у Стоянці, Бучі та Ірпені. Усього відділення та поштомати Нової пошти працюють у 22 областях, у тому числі у Сумській, Херсонській, Харківській, Чернігівській та Миколаївській.

Для українців стала доступна нова послуга – "Речі з дому за кордон". Тепер клієнти Нової пошти можуть надіслати валізу або коробку з особистими речами в одну з 24 країн Європи зі знижкою на доставку від 50% до 80%.

Розмір знижки при надсиланні посилок до 30 кг залежить від ваги. При відправці речей вагою від 30 до 70 кг вартість залежить від зони доставки, до якої входить країна – перша чи друга.

Наприклад, надіслати посилку з особистими речами з України до Польщі вагою до 2 кг коштуватиме 800 гривень, до 10 кг – 1200 гривень, вагою 30 кг – 2 000 грн.

Раніше повідомлялося, як працюватимуть українські банки на період великодніх свят.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ