Today.ua

Названо одну корисну функцію, яка прискорить зарядку будь-якого смартфона

Якщо вам потрібно якнайшвидше зарядити свій смартфон, а час обмежений, тоді увімкніть на пристрої лише одну функцію, і він почне заряджатися швидше. Йдеться про "режим польоту". Ця функція є на всіх моделях смартфонів, навіть які давно застаріли.

Під час зарядки пристрою в цьому режимі смартфон не намагатиметься зв'язатися з різними мобільними вежами, тим самим завантаженість на акумулятор буде низькою, і заряд не розтрачуватиметься під час живлення.

Включений режим польоту в залежності від стану вашої батареї і самої моделі смартфона (ємності акумулятора) може прискорити процес зарядки від 1,5% до 20%. По часу ваш смартфон зарядитися до 100% на 10-15 хвилин швидше, що істотно, якщо ви поспішайте. Однак, багато хто вже знає про те, що заряджати смартфон до 100% не зовсім корисно для самого пристрою. Достатньо зарядити до 80% і підтримувати заряд не нижче 20%. Це дозволить уникнути постійного навантаження на акумулятор та збільшить термін його експлуатації.

Головне, не користуйтеся пристроєм під час зарядки. Тим самим ви будете гальмувати процес його живлення та шкодити батареї.

Раніше повідомлялося, яка популярна функція на смартфоні знижує заряд пристрою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ