Today.ua

Київстар закриває популярний тариф: абоненти залишили два дні на підключення до нового пакету послуг

Київстар повідомив своїх абонентів про закриття популярного тарифу "Без кордонів Лайт". Українці отримали SMS-повідомлення, що до 2 травня можуть підключити інший пакет послуг.

На сторінці компанії в соцмережах абонентам запропонували підключити тариф LOVE UA База лише за 75 грн на місяць. У пакет послуг входять 6 ГБ мобільного інтернету, безліміт у мережі, 75 хвилин на дзвінки інших мобільних операторів та 50 SMS по Україні.

Стільки ж коштував тариф "Без кордонів Лайт", але абоненти отримували лише 1 ГБ інтернету, безліміт на Київстар та 100 хвилин на інших операторів.

Однак тариф "Без кордонів Лайт" було вирішено відключити через те, що пропозиція застаріла, і компанія вважала її нерентабельною. Як відомо, час від часу мобільний оператор оновлює свої лінійки тарифів, пропонуючи абонентам вигідніші пропозиції замість застарілих тарифів.

Тарифний план "Без кордонів Лайт" від Київстар - регіональний, а значить кількість його абонентів менша, ніж в інших тарифів. Якщо абоненти тарифу залишають зону його дії, то з них додатково стягується по 10 грн на добу.

Київстар має багато інших, більш універсальних тарифів. Абоненти можуть ознайомитися з ними на сайті мобільного оператора або у додатку "Мій Київстар".

Раніше Київстар представив недорогий тариф для пенсіонерів та інших громадян із обмеженим бюджетом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ