Today.ua

Київстар продовжив популярну послугу для українських біженців: що відомо

Київстар продовжив на весь 2023 рік дію послуги "Роумінг як вдома", яка доступна більш ніж у 50 тарифних планах для абонентів підписки, контракту та бізнес-клієнтів.

За допомогою цієї послуги українські біженці, які перебувають через війну в одній із 27 країн Європи, можуть безкоштовно дзвонити своїм рідним до України.

Роумінг на дзвінки до України для абонентів Київстар абсолютно безкоштовний. Оплачуючи стандартний пакет послуг у своєму тарифі, абоненти мобільного оператора одержують повний безліміт на дзвінки на номери Київстар, а хвилини на інші мережі можна використовувати для дзвінків на інші українські мережі та номери у країні перебування. Усі вхідні дзвінки також безкоштовні.

Абонентам Київстар також доступні додаткові пакети мегабайтів у роумінгу для мобільного інтернету (від 2000 до 20 000 Мб), залежно від тарифу. Абоненти можуть замовити пакети за окрему плату, від 1 до 10 Гб у кожному.

"Роумінг як вдома" доступний більш ніж у 50 тарифних планах оператора, у тому числі доданий до тарифів підписки "Love UA На максимум" та "Love UA" для контрактних та бізнес-клієнтів.

Нагадаємо, Київстар попросив українців поділитись генераторами для забезпечення безперебійного постачання станцій зв'язку електроенергією.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ