Today.ua

Київстар запустив нову послугу для тих, у кого на рахунку не залишилось ні копійки

Мобільний оператор Київстар запустив послугу "Заплати за мене", яка дозволить його абонентам зателефонувати за потрібним номером, навіть якщо на рахунку в них не залишилося жодної копійки. Вони можуть здійснити телефонний дзвінок за рахунок того, кому телефонують.

Як підключити цю послугу

Для того, щоб скористатись цією послугою, зовсім не потрібно щось додатково підключати. Досить буде лише додати три цифри перед номером абонента, якому ви хочете зателефонувати безкоштовно. Ці три магічні цифри, які відкриють вам доступ до такої послуги – 816. Наприклад, для того, щоб ви могли безкоштовно зателефонувати на умовний номер +38-096-12-34-567, треба буде набрати таку комбінацію цифр 816-38-096-12-34-567.

Ви можете заздалегідь "забити" свій номер у такому форматі в телефони своїм дітям або стареньким батькам, аби вони могли в будь-який момент зателефонувати вам, не переймаючись тим, що на рахунку немає ані копійки.

У цієї послуги є свої особливості

Якщо у вас самих виникне потреба скористатись такою послугою, то абонент, якому ви телефонуєте, буде попереджений про це. Адже в такому випадку з нього знімається за цей телефонний дзвінок 3 гривні, і він має право відхилити ваш запит, або ж просто сам зателефонувати вам. Тоді цей дзвінок просто відбудеться на умовах його тарифного плану.

Слід також зауважити, що цією послугою можна скористатись лише всередині мережі Київстар. Тобто, якщо обидва співбесідника є абонентами цієї компанії.

Якщо на той момент той, кому ви телефонуєте знаходиться в роумінгу, або в нього стоїть переадресація, то ви не можете скористатись цією послугою. А якщо ви зробите упродовж однієї доби п'ять безуспішних спроб скористатись цією послугою, то її вам заблокують на добу. Таке блокування передбачене як запобіжний захід від телефонних шахраїв.

Нагадаємо, Київстар пропонує своїм абонентам отримати від компанії до півтори тисячі гривень на рахунок. Для цього лише потрібно виконати одну умову.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ