Today.ua

Два смартфони Xiaomi, які визнані найбільш продуктивними

Смартфони Xiaomi стрімко набирають популярність у всьому світі. Нові гаджети виходять один за одним, і користувачі не встигають визначитися, які з них краще. Китайський ресурс AnTuTu оцінив пристрої Xiaomi за критеріями продуктивності, і визначив два найкращих смартфони.

І так, за всіма характеристиками найкращими виявилися пристрої Xiaomi Mi 11 Lite і ігровий смартфон Xiaomi BlackShark.

У десятку також увійшли Redmi 10Х 5G і IQQQ Z3, а також смартфони брендів Nubia і OnePlus. Всі пристрої оснащені процесорами Snapdragon 888, який має найвищу продуктивність. Xiaomi була першою компанією, яка запустила смартфони на даному процесорі. Він перевершує навіть Apple A13 Bionic. Основна перевага Snapdragon 888: вбудований модем 5G, блок Spectra 580 і виробництво за технологічними нормами 5 нанометрів.

Для обробки зображень Snapdragon 888 використовує новий блок обробки сигналів Spectra 580. Це перший в світі трьохядерний процесор такого типу, який здатний обробляти зображення з трьох камер одночасно. А ще в Snapdragon 888 налічується вісім ядер загального призначення і все більше функцій забезпечує штучний інтелект.

Раніше повідомлялося, що Xiaomi представила нові бездротові навушники з високим шумопоглинанням.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ