Today.ua

Чому варто відмовитися від силіконових чохлів для смартфонів

Власники смартфонів усіма шляхами хочуть зберегти свої пристрої в цілості, тому купують захисне скло, плівки і обирають найнадійніші, на їхню думку, чохли. Однак, не всі чохли дійсно зможуть захистити ваш пристрій в разі падіння. Деякі з них виконують лише декоративну функцію, і до безпеки не мають ніякого відношення. Докладно розповімо, про що йде мова.

Якщо ви користуєтеся силіконовим чохлом, то краще зніміть його прямо зараз. Такий чохол не тільки не захищає смартфон, але і шкодить його корпусу. У кращому випадку, силіконовий чохол пом'якшить удар, але від пошкоджень не позбавить. Крім цього, через те, що силіконові чохли не прилягають щільно до вашого смартфону, між смартфоном і чохлом досить швидко збирається шар пилу, піску та іншого бруду. За весь час, поки ви не знімаєте чохол, цей бруд знищує і дряпає панель і бічні сторони вашого смартфона. Тому якщо ви хочете використовувати силіконовий чохол, то кожен день знімайте його і мийте. Чохли-книжки набагато краще справляються із захистом при падіннях смартфонів, але їх дизайн подобається далеко не всім. Що стосується пластикових чохлів, то вони також можуть дряпати корпус телефону, а при падінні просто тріснути.

Для захисту пристроїв можна використовувати захисну плівку не тільки на скло, але і на задню кришку смартфона. Вона абсолютно прозора і непомітна, але це буде додатковим захистом для вашого гаджета від пилу, подряпин, та інших неприємних сюрпризів.

Раніше повідомлялося, як можна збільшити термін служби акумулятора смартфона.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ