Today.ua

АТБ за рік заплатила 15,8 млрд грн податків до бюджету України

Корпорація "АТБ" за минулий рік інвестувала в економіку України 9,96 млрд грн. При цьому, на фоні відкриття нових магазинів і збільшення кількості робочих місць, податкові відрахування компанії за підсумками 2020 року склали 15,8 млрд грн, що на 26% більше, ніж у 2019 році.

У 2021 році "АТБ" планує реалізувати широкий пакет інвестицій на суму близько 12 млрд грн або $409,9 млн. Генеральний директор корпорації Борис Марков зазначив, що АТБ продовжить створювати тисячі нових робочих місць в Україні, розширюючи свою мережу магазинів.

За його словами, на даний момент підприємства і підрозділи "АТБ" забезпечують роботу 70 тисячам українців. Тільки за 2020 рік у мережі супермаркетів з'явилося понад 5,5 тисяч нових робочих місць. Сума сплачених "АТБ" податків за 2020 рік склала 15,8 млрд грн. У 2021 році корпорація планує збільшити податкові відрахування до 19 млрд грн.

До складу корпорації "АТБ" входить роздрібна компанія "АТБ-Маркет", кондитерська фабрика "Квітень" і м'ясна фабрика "Фаворит Плюс". Таким чином, компанія займається не тільки продажем, а й виробництвом продукції, яку сама ж і реалізує.

Для підвищення лояльності своїх клієнтів мережу супермаркетів "АТБ" спільно з Visa і Райффайзен Банк Аваль запустила фірмову платіжну карту АТБ-Pay, якою можна буде розраховуватися в мережі супермаркетів, отримувати додаткові скідкіна акційні товари і брати участь у величезній кількості розіграшів призів і подарунків від постачальників і партнерів "АТБ".

Як відомо, на даний момент відвідувачами магазинів АТБ є до 95% жителів України в 1208 супермаркетах на території 307 населених пунктів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ