Today.ua

Засновник monobank рекомендує українцям купувати біткоїни

Засновник monobank Олег Гороховський порадив українцям купувати біткоїни, як найнадійнішу валюту на сьогоднішній день. При цьому він зізнався на сторінці у Facebook, що "давно має досить великий портфель біткоїнів".

"Не люблю робити прогнози. Але розкриття інформації Tesla про інвестування $1,5 млрд в біткоїни остаточно переконало мене в тому, що біткоїн нікуди не дінеться ... І я вам теж рекомендую його купити", - написав Гороховський.

Як відомо, компанія Tesla Ілона Маска вклала $ 1,5 млрд в криптовалюту біткоїн. У компанії Маска відзначили, що в найближчому майбутньому почнуть приймати криптовалюту в якості оплати за свої товари. Це в свою чергу спровокувало зростання курсу валюти.

Станом на 8 лютого, біткоїн підскочив в ціні до 44 тисяч доларів. Олег Горохівський прогнозує, що ціна криптовалюти перевищить 100 000 доларів.

"Я поділяю найоптимістичніші прогнози з приводу його ціни і вірю в ціну вище $ 100 000 в цьому або наступному році", - написав засновник monobank.

У коментарях до даної публікації багато користувачів скептично поставилися до слів Гороховського. Вони відзначили, що з радістю б закупилися біткоїнами, та не мають можливості. До того ж, люди вважають, що їх просто вводять в оману, а курс біткоїна незабаром навпаки почне падати.

"Дуже сміливо. Що скажете людям, хто на вашу інвестиційну пораду купить по 45, а продасть по 20?", "Смілива заява. Яка може зіграти злий жарт, якщо масово клієнти монобанк повірять, а прогноз не збудеться. Відтік згодом може бути не слабкий "," Біткоїн буде жити, тільки як його купити) Ціна вже позамежна "," У мене складається враження, що людям придумали нову віртуальну гру. Платну, звичайно ", - написали користувачі Facebook.

Раніше повідомлялося, що monobank почав продавати свої банківські карти в супермаркетах.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ