Today.ua

Юлія Тимошенко розкрила фейкових фермерів, які сотнями гектарів скуповують українську землю

Юлія Тимошенко на всю країну заявила, що в Україні проводять масштабну аферу із сільськогосподарською землею, а влада на це не звертає уваги.

За словами лідерки "Батьківщини", фейкові фермери купують по 100 га землі на підставних осіб. Це роблять великі корпорації та холдинги.

Тимошенко категорично виступає проти законопроєкту №5600, яким вводиться додатковий податок на тих, хто може стати маленькими фермерами, й тих, хто обробляє свої паї.

«Їм не під силу ці податки, і вони будуть або в боргах, або змушені будуть продати свою землю. Крім того, дуже скорочуються можливості малих підприємців, ФОПів, займатися цілими напрямками бізнес-діяльності. Я хочу запитати, чому ви б’єте по найбідніших, і чому ви збираєте податки з тих, кому держава мусить допомагати субсидіями та субвенціями? Що ви робите і в чому політика, в зачистці середнього класу України?» – обурилася Юлія Тимошенко.

Українські підприємці вимагають зняти з розгляду законопроєкт №5600, який влада хоче протягнути за скороченою процедурою, і Тимошенко підтримує цих людей і просить всіх, хто "має розум", також проголосувати проти.

Раніше голова Верховної Ради Дмитро Разумков назвав справжню собівартість газу для населення і підприємств на опалювальний сезон.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ