Today.ua

Унікальна функція Viber, яка в нагоді кожному

Кожен користувач Viber може самостійно створювати стікери за допомогою спеціальної функції і відправляти їх своїм співрозмовникам. Унікальна функція з'явилася завдяки зростаючій популярності стікерпаків, якими користуються у всьому світі.

Користувачі Viber можуть створювати набори по 24 стікера в "Редакторі стікерів". Поки що цю можливість мають власники Android-смартфонів. На iOS в найближчому майбутньому також з'явиться дана функція.

Для створення стікерів зайдіть в додаток і натисніть на пункт "Ще" внизу. У новому вікні потрібно вибрати "Магазин стікерів" і натиснути на першу іконку вгорі. Або натисніть в будь-якому листуванні на іконку стікерів, потім на "плюс" внизу і виберіть "Створити стікери".

Щоб додати свій стікер, потрібно натиснути на "плюс" і обрати один з трьох варіантів: зробити знімок, завантажити зображення або дудл з галереї. У будь-якому з варіантів можна додавати текст, інші стікери і смайли. На сторінці створення стікерпака потрібно вказати його назву і за бажанням опис. Користувач Viber може змінювати фон і форму стікера. В кінці потрібно натиснути "Зберегти стікер" і "Створити стікерпак». Внизу є перемикач, який дозволить відкрити доступ до ваших стікерів іншим людям. Після створення стікерпак можна не редагувати. Раніше повідомлялося, що Viber пропонує своїм абонентам три типи розсилок, які враховують різну кількість абонентів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ