Today.ua

Як українцям подати заявку на отримання 1000 доларів під час війни

Українські підприємці під час війни зможуть отримати по $1000 на підтримку своїх брендів у рамках програми USAID "Конкурентоспроможна економіка України". Пощастить тим, кому вдалося зберегти виробництво та в кого є можливість розвивати бізнес далі.

У Мінцифри повідомили, що першими учасниками проекту стануть малі українські виробники крафтової продукції.

Ініціатива відбувається за підтримки Національного проєкту з розвитку підприємництва та експорту Дія.Бізнес. Подача заявок на участь у проєкті стартувала 27 квітня 2022 року на платформі UAmadesupport.com і триватиме до 10 травня. Упродовж 2 тижнів, до 24 травня включно, ініціатори проєкту внутрішнім голосуванням оберуть 100 компаній, які отримають по 1000 доларів на розвиток свого бренду.

Взяти участь у програмі Made in UA Support Project можуть:

Направити отримані кошти підприємці зможуть на логістику, маркетинг, удосконалення презентації товарів та розширення свого виробництва.

У межах участі в проєкті Made in UA Support Project Національний оператор поштового зв'язку Укрпошта взялася профінансувати організацію доставки для компаній, які продовжують здійснювати продаж своїх товарів на міжнародні ринки. Попри війну, Укрпошта відновила міжнародне сполучення. Раз на тиждень чартерні рейси вирушають з посилками до Нью-Йорка, також є експортні відправлення у Польщу та ще ряд європейських країн.

Раніше повідомлялося, як підприємцям під час війни в Україні платити менше податків.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ