Туристи з України та Росії є головними відвідувачами турецьких готелів all inclusive. Вони звикли заплатити наперед повну суму грошей за проживання та харчування і ні в чому собі не відмовляти. Однак, часто їжа і напої, за які заплатили туристи, виявляються не дуже високої якості, і люди за них помітно переплачують.
Зокрема, навіть в дорогих готелях all inclusive у страви з м'яса додають в Туреччині велику кількість сої. Це стосується всіх ковбас, сосисок і м'ясних рулетів. Морепродукти, які входять до складу салатів та інших страв, беруться не свіжі, а консервовані, а ще дуже часто кухарі готують з напівфабрикатів. Адже нагодувати таку кількість людей в готелі свіжоприготовленими стравами практично неможливо.
Туристів в чотиризіркових готелях Туреччини годують переважно куркою та індичкою. Це м'ясо закуповується замороженим на оптових складах, і коштує воно в рази дешевше ніж яловичина, або баранина. На піцу, як правило, йдуть продукти, що залишилися з учорашнього дня. Що стосується риби, то найчастіше в бюджетних готелях туристам пропонують імпортну морожену тілапію, а елітний місцевий улов подають в приморських ресторанах.
Особливо пильними в готелях all inclusive потрібно бути з алкоголем. Тільки в найдорожчих п'ятизіркових готелях туристам пропонують імпортний алкоголь. Всім іншим розливають місцеві турецькі напої, які можуть бути не найвищої якості. Або бармени змішують спиртне турецького виробництва з закордонним алкоголем, в надії, що ви не відчуєте різниці. А все тому, що акцизи на іноземне спиртне в Туреччині дуже високі.
Раніше повідомлялося, що в Туреччині через пожежі евакуювали українців з провінції Мугла.