Today.ua

Як скористатися функцією знімка екрана в нових смартфонах Xiaomi

На фінальних етапах розробки останньої версії MIUI 12.5. розробники продовжують тестувати нові функції, які стануть доступними для всіх користувачів. Деякі старі корисні налаштування з нової прошивки були видалені, а на заміну їм з'явилися нові. Отримати доступ до всіх функцій MIUI користувачі Xiaomi зможуть за допомогою додатку "Settings Database Editor".

Даний додаток допомагає додавати деякі функції, які були штучно обмежені на фінальних етапах розробки останньої версії MIUI 12.5, наприклад, функцію створення знімку екрана смартфона.

Так, функцію створення знімка екрана в довільній області на пристроях Xiaomi можна включити через "Налаштування" -> "Інші параметри" -> "Функції жестів" -> "Частковий знімок екрану". Така можливість точно є на смартфонах Redmi Note 10 Pro.

Якщо ваша операційна система ще не оновилася до MIUI 12.5, тоді доведеться скачати на смартфон додаток "Settings Database Editor" (SetEdit) у Play Market, натиснути у ньому "+ Додати нове налаштування", вписати у вікно "three_gesture_long_press" і натиснути на кнопку "Зберегти зміни".

У наступному меню вводите "partial_screen_shot" і натискаєте на "Зберегти зміни". Тепер при утриманні трьох пальців на екрані користувач смартфона автоматично зможе зробити скріншот будь-якої області екрану.

Раніше повідомлялося, по якій причині у світі стрімко дорожчають популярні смартфони Xiaomi та Apple.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ