Today.ua

Як отримати субсидію в Німеччині: названо головні умови нарахування допомоги

Громадяни Німеччини можуть отримувати субсидії від держави у розмірі 40 євро. Про те, хто може розраховувати на таку допомогу, та за яких умов, розповіли у Федеральному міністерстві внутрішніх справ.

Зазначається, що завдяки субсидіям від федерального уряду німці зараз можуть заощадити 40 євро. Така субсидія спрямована на шанувальників спорту.

Німецька олімпійська спортивна конфедерація (DOSB) спільно з Федеральним міністерством внутрішніх справ запустили програму допомоги, щоб змусити людей у Німеччині знову рухатися та відвідувати спортивні клуби. Для цього уряд виділить 150 000 так званих чеків для спортивних клубів.

Як отримати субсидію

За даними сайту sportnurbesser.de, ті, хто ще не перебуває у спортивному клубі, можуть отримати бонус у розмірі 40 євро на членський внесок та вступити до спільноти.

Для цього достатньо заповнити анкету . Потім чек спортивного клубу можна перевести в готівку в обраному клубі. Це потрібно зробити протягом чотирьох тижнів після заповнення заявки. Ті, хто вступить до спортивних клубів до 31 жовтня 2023 року, отримають субсидії у розмірі 40 євро.

Якщо членство у спортивному клубі коштує дорожче 40 євро, то решту потрібно сплатити з власної кишені.

Раніше повідомлялося, що у Німеччині зростуть зарплати у працівників держсектора.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ