Today.ua

Виплати від ЮНІСЕФ: cтало відомо, коли сім'ї з дітьми отримають довгоочікувану допомогу

ЮНІСЕФ виплачує грошову допомогу сім'ям із дітьми, які постраждали під час війни. У 2023 році заявки на допомогу організація не приймає. Гроші наразі поступово почали виплачувати сім'ям, які подали анкети до 14 серпня 2022 року.

У 2022 році в рамках програми допомоги від міжнародної організації було надано одноразову грошову допомогу майже 200 тис. сім'ям по всій Україні. Більшість сімей отримали виплату у розмірі 33 300 грн.

Допомога від ЮНІСЕФ передбачає виплату допомоги багатодітним сім'ям у розмірі 2 200 грн раз на місяць, але не більше ніж на п'ятьох осіб. Гроші на картку надходять упродовж трьох місяців.

Реєстрацію на грошову допомогу спільно від ЮНІСЕФ було відкрито з 31 березня по 14 серпня 2022 року. Більше заявки на цю допомогу не приймаються!

Оскільки анкет надійшло дуже багато, організація досі займається перевіркою даних та заявок, надісланих українцями ще у 2022 році.

Відповідно, якщо ви подали заявку на допомогу від ЮНІСЕФ, але досі не отримали виплати, протягом 2023 року гроші повинні зарахуватися вам на банківський рахунок, який ви вказали в анкеті.

Можливо й таке, що гроші не перерахують. Це станеться у тому випадку, якщо одержувачі не відповідатимуть критеріям отримання допомоги.

Нагадаємо, що допомога від ЮНІСЕФ надається виключно багатодітним сім'ям із низьким доходом.

Раніше повідомлялося, хто може подати заявку на виплату допомоги від ООН та отримати 6600 грн.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ