Today.ua

Vodafone знизив місячну абонплату для низки абонентів: як підключитися до тарифів

Vodafone пропонує своїм абонентам підключити річні тарифи зі знижкою. До кінця березня включно користувачі мобільного оператора, які є власниками бізнесу (ФОП), можуть отримати один із запропонованих тарифів за вигідними умовами.

Зокрема, при підключенні до бізнес-тарифу до 31 березня абоненти Vodafone зможуть заощадити 50% при оплаті послуг на рік. Наприклад, тариф Red Business S коштуватиме абонентам лише 750 гривень на рік. У цей пакет послуг входить 8 ГБ інтернету, безліміт у мережі, 100 SMS та 100 хвилин на розмови з іншими операторами. У тариф Red Business M входить вже 16 ГБ інтернету та вже 200 хвилин та SMS, а також 25 хвилин на дзвінки за кордон. Річна абонплата за цей тариф на 570 гривень дорожча.

Red Business L та інші тарифи в бізнес-лінійці включають безлімітний інтернет та дзвінки у мережі Vodafonе, від 350 до 600 хвилин розмов з іншими операторами, 200 хвилин на розмови за кордон та 200 МБ інтернету в роумінгу. Стати учасником акції від Vodafonе зможуть усі юридичні особи, які раніше ще не користувалися корпоративним зв'язком мобільного оператора. Оформити заявку на підключення можна на сайті мобільного оператора або у мобільному додатку Vodafonе.

Як повідомлялося, з 11 лютого Vodafone підвищив вартість річних тарифів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ