Today.ua

Vodafone запустив послугу мобільних платежів: що тепер доступно для абонентів

Послуга SharPay від Vodafone стрімко набирає популярності. Найчастіше абоненти мобільного оператора за останні три місяці через мобільний гаманець SharPay проводили банківські транзакції, оплачували телеком-послуги та ігри.

У відсотковому співвідношенні на переказ коштів йде 69% від усіх послуг, телеком-послуги становлять 29%, і тільки 9% йде на ігри.

Оборот мобільних платежів, згідно з даними Vodafone, виріс майже на 30%. Кількість платіжних операцій, які проводяться через додаток SharPay, зросла на 18%.

Як скористатися послугою SharPay від Vodafone

З SharPay легко і вигідно переводити гроші на карти і мобільні рахунки за допомогою віджетів "Переказ з рахунку" і "Переказ з картки". Таким чином, можна перевести гроші зі свого мобільного рахунку або з карти на карту або на мобільний рахунок іншого абонента.

Для поповнення мобільного номера Vodafone оберіть розділ "Поповнення рахунку", введіть номер телефону або виберіть зі списку контактів, внесіть суму і натисніть "Оплатити". Поповнення здійснюється з обраної банківської карти.

За допомогою мобільного гаманця SharPay можна оплачувати не тільки мобільний рахунок, а й комунальні платежі, ігри, різні фінансові послуги, Інтернет та інше. Для цього абоненту необхідно ввести номер рахунку (облікового запису або інший необхідний ідентифікатор) і суму, вибрати джерело платежу - банківська карта або мобільний рахунок, і натиснути "Оплатити". Всі шаблони про оплату збережуться в розділі "Шаблони", і наступного разу при оплаті вам не доведеться заново вводити реквізити.

Завантажити додаток SharPay абоненти всіх мобільних операторів, не тільки Vodafone, можуть через Play Market або App Store.

Раніше повідомлялося, що Vodafone дарує абонентам 1000 хвилин на всіх операторів і 10 ГБ інтернету.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ